Reizen om te leren 2019

Ben jij continu op zoek naar manieren om te innoveren en bij te blijven in je vak? Hoe ziet de praktijk van de kinesitherapeut er over vijf jaar uit? Hoe is ze gestructureerd en hoe wordt ze georganiseerd? En welke rol spelen digitalisering en software daarin? Indien dit vragen zijn die jij jezelf weleens stelt, dan is reizen om te leren iets voor jou.

Ieder jaar organiseren wij drie reizen naar inspirerende bestemmingen. Om bij te scholen, maar uiteraard ook om te genieten van al het moois dat de bestemming te bieden heeft. Om te leren van elkaar, maar ook van de expertise van andere professionele partijen. Ons programma van seminaries, debatten, ontspanning en activiteiten wisselen elkaar moeiteloos af.

Daarom selecteerden we drie bestemmingen die je zeker kunnen inspireren, elk vanuit hun specifieke invalshoek. We doen telkens één skireis, één fietsreis en één citytrip.

Toscane en New York passeerden al de revue in de eerste editie in 2017-2018. In 2019 willen wij deze reizen uiteraard overtreffen en daar kan jij bij zijn. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten. We gaan skiën in Königsleiten, op citytrip naar Sint-Petersburg en we reizen af naar Veneto voor adembenemende fietstochten.

Spreekt een 3- of 4-daagse reis met collega-therapeuten jou aan?

Kijk snel in de detailpagina’s hieronder voor meer informatie.

Veneto fietstrip (Italië)

12/09/2019 - 15/09/2019

Meer details tonen

Ischgl skitrip (Oostenrijk)

05/02/2020 - 08/02/2020

Meer details tonen