Reizen om te leren

Hoe ziet de praktijk van de kinesitherapeut er over vijf jaar uit? Hoe is ze gestructureerd en hoe wordt ze georganiseerd? En welke rol spelen automatisatie en software daarin?

Daarover willen we op enkele bijzondere locaties graag vrijuit en open met u en uw collega’s kinesitherapeuten van gedachten wisselen. Om te leren van elkaar, maar ook van de expertise van andere professionele partijen. Daarom selecteerden we drie bestemmingen die u zeker kunnen inspireren, elk vanuit hun specifieke invalshoek.

In New York maken we kennis met de innovatieve technieken die worden toegepast in een revalidatiecentrum van een ziekenhuis in een grootstad. Net zoals in Toscane, waar we bovendien kennis kunnen maken met de onderzoekers van het universitair ziekenhuis waar het plaatselijk revalidatiecentrum deel van uitmaakt.

Naast deze inhoudelijke activiteiten voorzien we uiteraard ook een sportief of cultureel programma, waar we graag ook uw partner op uitnodigen. Kijk snel in de detailpagina’s hieronder welke bestemming en periode u het best past en schrijf u tijdig in. Het aantal plaatsen is beperkt.

New York (citytrip)

03/10/2018 - 08/10/2018

Meer details tonen