Reizen om te leren

Hoe ziet de praktijk van de kinesitherapeut er over vijf jaar uit? Hoe is ze gestructureerd en hoe wordt ze georganiseerd? En welke rol spelen automatisatie en software daarin?

Daarover willen we op enkele bijzondere locaties graag vrijuit en open met u en uw collega’s kinesitherapeuten van gedachten wisselen. Om te leren van elkaar, maar ook van de expertise van andere professionele partijen. Daarom selecteerden we drie bestemmingen die u zeker kunnen inspireren, elk vanuit hun specifieke invalshoek.

Zo leiden de mensen van het Rescue & Medical Helicopter Team van het bekende skioord Ischgl in Oostenrijk ons rond in hun medisch centrum op de basis van de Emergency Helicopter. Of maken we in New York kennis met de innovatieve technieken die worden toegepast in een revalidatiecentrum van een ziekenhuis in een grootstad. Net zoals in Toscane, waar we bovendien kennis kunnen maken met de onderzoekers van het universitair ziekenhuis waar het plaatselijk revalidatiecentrum deel van uitmaakt.

In Ischgl verzorgt Michelle Bovy een opleiding met als titel: “Nieuwe en alternatieve verloningstechieken”. Na dit seminarie zal u in staat zijn om diverse technieken te vergelijken waarbij u fiscaal voordelig geld uit uw vennootschap kan halen.

Naast deze inhoudelijke activiteiten voorzien we uiteraard ook een sportief of cultureel programma, waar we graag ook uw partner op uitnodigen. Kijk snel in de detailpagina’s hieronder welke bestemming en periode u het best past en schrijf u tijdig in. Het aantal plaatsen is beperkt.

Ischgl (skireis)

17/03/2018 - 20/03/2018

Meer details tonen

Toscane (fietstrip)

06/06/2018 - 09/06/2018

Meer details tonen

New York (citytrip)

03/10/2018 - 08/10/2018

Meer details tonen